Lotus Bakeries verwacht dat de rentabiliteit voor het jaar 2012 in dezelfde lijn zal liggen als deze van het voorafgaande jaar.

Het belangrijke investeringsprogramma betreffende de uitbreiding van de productiecapaciteit voor speculoos in Lembeke en gebak in Oostakker, liggen volledig op de geplande koers.

Ook de optimalisatie van de ontbijtkoekproductie in Nederland is nu volop in uitvoering en ligt volledig op de vooropgestelde planning.

Medio 2013 zal een verouderde bakkerij in Geldrop sluiten en de productie worden verplaatst naar de tweede bakkerij in Geldrop en de bakkerij in Sintjohannesga in Friesland.

Lotus Bakeries verwacht dat de rentabiliteit voor het jaar 2012 in dezelfde lijn zal liggen als deze van het voorafgaande jaar. Het belangrijke investeringsprogramma betreffende de uitbreiding van de productiecapaciteit voor speculoos in Lembeke en gebak in Oostakker, liggen volledig op de geplande koers. Ook de optimalisatie van de ontbijtkoekproductie in Nederland is nu volop in uitvoering en ligt volledig op de vooropgestelde planning. Medio 2013 zal een verouderde bakkerij in Geldrop sluiten en de productie worden verplaatst naar de tweede bakkerij in Geldrop en de bakkerij in Sintjohannesga in Friesland.