Het Zwitserse farmaceutische bedrijf verhoogde bovendien de prognoses voor het volledige boekjaar. Het verwacht nu een groei met minstens een hoog dubbel cijfer voor zijn farmaceutische divisie.

Ook de diagnoseafdeling zou eveneens sneller groeien dan het marktgemiddelde. De verkopen van kankerbestrijder Avastin groeide met 21% in vergelijking met vorig jaar.

Griepbestrijder Tamiflu liet een spectaculaire groei optekenen. Volgens topman Severin Schwan verklaarde in de toelichting op de cijfers dat de integratie van het overgenomen Genentech voorspoedig verloopt.

Het Zwitserse farmaceutische bedrijf verhoogde bovendien de prognoses voor het volledige boekjaar. Het verwacht nu een groei met minstens een hoog dubbel cijfer voor zijn farmaceutische divisie. Ook de diagnoseafdeling zou eveneens sneller groeien dan het marktgemiddelde. De verkopen van kankerbestrijder Avastin groeide met 21% in vergelijking met vorig jaar. Griepbestrijder Tamiflu liet een spectaculaire groei optekenen. Volgens topman Severin Schwan verklaarde in de toelichting op de cijfers dat de integratie van het overgenomen Genentech voorspoedig verloopt.