Het bedrijf bevestigde zijn eerdere prognose om in de tweede jaarhelft van 2013 een lichte omzetstijging te realiseren in vergelijking met de sterkere tweede jaarhelft van 2012.

Op basis van het sterk gevulde orderboek in de eerste jaarhelft van 2013 kende de divisie Weaving Machines opnieuw een sterk kwartaal.

Ook bij de divisie Industries was er in het derde kwartaal van 2013 een lichte stijging van de activiteiten in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, dankzij de hogere vraag vanuit Weaving Machines en projecten voor andere klanten.

Het bedrijf bevestigde zijn eerdere prognose om in de tweede jaarhelft van 2013 een lichte omzetstijging te realiseren in vergelijking met de sterkere tweede jaarhelft van 2012. Op basis van het sterk gevulde orderboek in de eerste jaarhelft van 2013 kende de divisie Weaving Machines opnieuw een sterk kwartaal. Ook bij de divisie Industries was er in het derde kwartaal van 2013 een lichte stijging van de activiteiten in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar, dankzij de hogere vraag vanuit Weaving Machines en projecten voor andere klanten.