De omzet van de aan te houden activiteiten van Macintosh Retail Group is in de periode maart tot en met 24 april 2011 fractioneel hoger uitgekomen dan in de vergelijkbare periode van 2010.

Daar stond de reeds eerder gemelde tegenvallende omzet in januari en februari tegenover. Per saldo daalde de omzet met € 8,7 mln (- 3,1%) ten opzichte van 2010.

De consumentenbestedingen in de non-food retailmarkt in Nederland kwamen volgens het CBS tot en met februari 0,6% hoger uit. Over maart en april zijn nog geen cijfers bekend.

De omzet van de aan te houden activiteiten van Macintosh Retail Group is in de periode maart tot en met 24 april 2011 fractioneel hoger uitgekomen dan in de vergelijkbare periode van 2010. Daar stond de reeds eerder gemelde tegenvallende omzet in januari en februari tegenover. Per saldo daalde de omzet met € 8,7 mln (- 3,1%) ten opzichte van 2010. De consumentenbestedingen in de non-food retailmarkt in Nederland kwamen volgens het CBS tot en met februari 0,6% hoger uit. Over maart en april zijn nog geen cijfers bekend.