De introductie van Lotus Dinosaurus in het koekjesschap leverde een belangrijke bijdrage aan deze groei. Vanaf het begin van de lancering van Lotus Dinosaurus was het cruciaal om een zo optimaal mogelijke aanwezigheid te realiseren in de winkelpunten.

In de twee landen, België en Frankrijk, waar Lotus Dinosaurus werd geïntroduceerd is er bovendien voor gekozen om deze introductie te ondersteunen met televisiecampagnes.

De positieve samenwerking met de klanten in combinatie met een sterke media-ondersteuning hebben gezorgd voor een succesvolle introductie van Lotus Dinosaurus.

De introductie van Lotus Dinosaurus in het koekjesschap leverde een belangrijke bijdrage aan deze groei. Vanaf het begin van de lancering van Lotus Dinosaurus was het cruciaal om een zo optimaal mogelijke aanwezigheid te realiseren in de winkelpunten. In de twee landen, België en Frankrijk, waar Lotus Dinosaurus werd geïntroduceerd is er bovendien voor gekozen om deze introductie te ondersteunen met televisiecampagnes. De positieve samenwerking met de klanten in combinatie met een sterke media-ondersteuning hebben gezorgd voor een succesvolle introductie van Lotus Dinosaurus.