De bedrijfskasstroom (EBITDA) bedraagt €9,8 miljoen (+8,7%). Na een belasting van €2,2 miljoen, bedraagt het nettoresultaat €6,2 miljoen (+7,9%). 2008 wordt dus afgesloten met een sterke verhoging en nieuwe records op alle niveaus.

De groei van de brutomarge is harmonieus verdeeld tussen de organische groei en de bijdrage van onze nieuwe dochterondernemingen in Duitsland en Nederland.

De organische groei is toe te schrijven aan tal van initiatieven, zoals de lancering van nieuwe producten en de oprichting van nieuwe dochterondernemingen in Hongkong en in Scandinavië .

I.R.I.S. voldoet aan een aanhoudende vraag op de markt naar innovatieve oplossingen die klanten de mogelijkheid bieden om efficiënter te werken en hun operationele kosten te verlagen.

De bedrijfskasstroom (EBITDA) bedraagt €9,8 miljoen (+8,7%). Na een belasting van €2,2 miljoen, bedraagt het nettoresultaat €6,2 miljoen (+7,9%). 2008 wordt dus afgesloten met een sterke verhoging en nieuwe records op alle niveaus. De groei van de brutomarge is harmonieus verdeeld tussen de organische groei en de bijdrage van onze nieuwe dochterondernemingen in Duitsland en Nederland. De organische groei is toe te schrijven aan tal van initiatieven, zoals de lancering van nieuwe producten en de oprichting van nieuwe dochterondernemingen in Hongkong en in Scandinavië . I.R.I.S. voldoet aan een aanhoudende vraag op de markt naar innovatieve oplossingen die klanten de mogelijkheid bieden om efficiënter te werken en hun operationele kosten te verlagen.