Dit is het gecombineerd resultaat van een stijging in de conservendivisie en een daling in de diepvriesdivisie.

De daling binnen de diepvriesdivisie is bijna volledig te verklaren door de negatieve impact van de wisselkoersevolutie van het Britse pond en de Braziliaanse real.

Quote van Marleen Vaesen, CEO van Greenyard Foods:

"We hebben een nagenoeg stabiele omzet gerealiseerd in de eerste 9 maanden van het boekjaar doordat negatieve wisselkoersresultaten de groei neutraliseerden. Verder kan het oogstseizoen 2013 geëvalueerd worden als een normaal seizoen. Onze verwachtingen voor het totale boekjaar blijven ongewijzigd. We blijven tevens verder bouwen aan de fundamenten om op langere termijn te groeien in omzet en in rentabiliteit."

Dit is het gecombineerd resultaat van een stijging in de conservendivisie en een daling in de diepvriesdivisie. De daling binnen de diepvriesdivisie is bijna volledig te verklaren door de negatieve impact van de wisselkoersevolutie van het Britse pond en de Braziliaanse real. Quote van Marleen Vaesen, CEO van Greenyard Foods: "We hebben een nagenoeg stabiele omzet gerealiseerd in de eerste 9 maanden van het boekjaar doordat negatieve wisselkoersresultaten de groei neutraliseerden. Verder kan het oogstseizoen 2013 geëvalueerd worden als een normaal seizoen. Onze verwachtingen voor het totale boekjaar blijven ongewijzigd. We blijven tevens verder bouwen aan de fundamenten om op langere termijn te groeien in omzet en in rentabiliteit."