De nettowinst bedroeg $2,7 mrd, tegenover $3 mrd tijdens het tweede kwartaal van vorig jaar. De wpa kwam uit op 9 dollarcent, waar de wpa vorig jaar maar 5 dollarcent bedroeg. De bank moest minder afschrijven op probleemkredieten.

Bank of America maakte over het tweede kwartaal een stijging van de nettowinst met 15% bekend, waarbij het resultaat voor deze bank uitkwam op $2,78 mrd. De inkomsten uit trading vielen terug, maar dat werd gecompenseerd door hogere inkomsten uit consumentenleningen.

De wpa kwam uit op 27 dollarcent, tegenover 33 dollarcent tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Ook bij Bank of America werd meegedeeld dat druk van probleemkredieten aan het afnemen is.

General Electric heeft na een periode van negen kwartalen met winstdalingen op rij over het tweede kwartaal opnieuw een hogere winst bekendgemaakt. Ten opzichte van vorig jaar was er sprake van een stijging van de nettowinst met 16,10%. De resultaten waren beter dan verwacht.

Per aandeel werd 30 dollarcent verdiend, tegenover 27 dollarcent tijdens het tweede kwart van 2009. De omzet kwam 4,3% lager uit op $37,44 mrd, tegenover een consensusverwachting van $38,37 mrd.

De nettowinst bedroeg $2,7 mrd, tegenover $3 mrd tijdens het tweede kwartaal van vorig jaar. De wpa kwam uit op 9 dollarcent, waar de wpa vorig jaar maar 5 dollarcent bedroeg. De bank moest minder afschrijven op probleemkredieten. Bank of America maakte over het tweede kwartaal een stijging van de nettowinst met 15% bekend, waarbij het resultaat voor deze bank uitkwam op $2,78 mrd. De inkomsten uit trading vielen terug, maar dat werd gecompenseerd door hogere inkomsten uit consumentenleningen. De wpa kwam uit op 27 dollarcent, tegenover 33 dollarcent tijdens dezelfde periode van vorig jaar. Ook bij Bank of America werd meegedeeld dat druk van probleemkredieten aan het afnemen is. General Electric heeft na een periode van negen kwartalen met winstdalingen op rij over het tweede kwartaal opnieuw een hogere winst bekendgemaakt. Ten opzichte van vorig jaar was er sprake van een stijging van de nettowinst met 16,10%. De resultaten waren beter dan verwacht. Per aandeel werd 30 dollarcent verdiend, tegenover 27 dollarcent tijdens het tweede kwart van 2009. De omzet kwam 4,3% lager uit op $37,44 mrd, tegenover een consensusverwachting van $38,37 mrd.