Het verlies was onder andere te wijten aan de slechte gang van zaken op de vastgoedmarkt, waardoor de verkopen van producten voor binnenhuisinrichting en van nieuwe apparatuur zwak waren.

Netto bedroeg het verlies van de distributieketen over de verslagperiode $94 mln, tegenover een winst van $65 mln over dezelfde periode vorig jaar.

Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er verlies van 17 dollarcent, tegenover een verwachte winst van 35 dollarcent. Ook de omzet bleef achter op de verwachtingen.

Het verlies was onder andere te wijten aan de slechte gang van zaken op de vastgoedmarkt, waardoor de verkopen van producten voor binnenhuisinrichting en van nieuwe apparatuur zwak waren. Netto bedroeg het verlies van de distributieketen over de verslagperiode $94 mln, tegenover een winst van $65 mln over dezelfde periode vorig jaar. Zonder rekening te houden met eenmalige factoren was er verlies van 17 dollarcent, tegenover een verwachte winst van 35 dollarcent. Ook de omzet bleef achter op de verwachtingen.