Dankzij die resultaten is van de twee cijferdoelstellingen van het strategisch plan Horizon 2012, een omzet van 1 miljard euro, behaald.

Het jaar 2010 was voor de groep Econocom een bijzonder dynamisch en belangrijk jaar met op 28 oktober 2010 de voltooiing van de overname van de groep ECS.

Het management van beide groepen heeft zich in de loop van de tweede jaarhelft intensief op die operatie toegelegd en de eind oktober gestarte integratiewerven maakten dat op 10 januari 2011 een nieuwe organisatie en de grote operationele principes van de nieuwe groep konden worden aangekondigd.

Dankzij die resultaten is van de twee cijferdoelstellingen van het strategisch plan Horizon 2012, een omzet van 1 miljard euro, behaald. Het jaar 2010 was voor de groep Econocom een bijzonder dynamisch en belangrijk jaar met op 28 oktober 2010 de voltooiing van de overname van de groep ECS. Het management van beide groepen heeft zich in de loop van de tweede jaarhelft intensief op die operatie toegelegd en de eind oktober gestarte integratiewerven maakten dat op 10 januari 2011 een nieuwe organisatie en de grote operationele principes van de nieuwe groep konden worden aangekondigd.