Ondanks een vertraging van de economische groei en politieke spanningen stegen de volumes door toedoen van een zachte winter en nieuwe Klanten.

De TRY verzwakte jaar-op-jaar met 29% waardoor het positieve volume-effect werd uitgewist. Turkije is uitgegroeid tot Deceuninck's exporthub voor de bewerking van de Emerging Markets, dankzij een concurrentiële kostenbasis, de beschikbaarheid van hoogopgeleid personeel en producten, die inspelen op de vraag van de lokale markt.

Op dit ogenblik werkt Deceuninck op Latijns-Amerika en India. De verkopen in India worden ondersteund door het Turkse filiaal, Ege Profil, met een magazijn in Chennai.

Voor Latijns-Amerika beschikken Ege Profil en Deceuninck North America (DNA) samen over de producten die beantwoorden aan de marktbehoeften van de regio. In 2013 heeft Ege Profil Deceuninck Importadora Ltda. opgericht in Santiago de Chile met een magazijn van 3600m².

Ondanks een vertraging van de economische groei en politieke spanningen stegen de volumes door toedoen van een zachte winter en nieuwe Klanten. De TRY verzwakte jaar-op-jaar met 29% waardoor het positieve volume-effect werd uitgewist. Turkije is uitgegroeid tot Deceuninck's exporthub voor de bewerking van de Emerging Markets, dankzij een concurrentiële kostenbasis, de beschikbaarheid van hoogopgeleid personeel en producten, die inspelen op de vraag van de lokale markt. Op dit ogenblik werkt Deceuninck op Latijns-Amerika en India. De verkopen in India worden ondersteund door het Turkse filiaal, Ege Profil, met een magazijn in Chennai. Voor Latijns-Amerika beschikken Ege Profil en Deceuninck North America (DNA) samen over de producten die beantwoorden aan de marktbehoeften van de regio. In 2013 heeft Ege Profil Deceuninck Importadora Ltda. opgericht in Santiago de Chile met een magazijn van 3600m².