"De omzet evolueerde in lijn met onze verwachtingen. In Europa bevestigden de stabiele volumes in 2Q dat de groei tijdens het eerste kwart aal werd gedreven door de zachte winter, eerder dan een onderliggende verbetering van de activiteiten in de bouw. Volumes waren stabiel in België, Duitsland en Polen. In Rusland was de om zet stabiel in een dalende markt. UK, Spanje, Italië en de Tsjechische Republiek presteerden goed met een tweecijferige stijging."

En verder: "Frankrijk blijft een zorg. We merken er een inkrimping van zowel de nieuwbouw- als de renovatiemarkt. Onze omzet in de US verbeterde door een duurzaam herstel van de huizenmarkt en verdere verbetering van het consumentenvertrouwen. Ook Turkije & Emerging Markets groeien verder door nieuwe klanten en het succes in Latijns-Amerika en India. De brutowinst en de EBITDA werden substantieel beïnvloed door de impact van de sterke EUR op de wisselkoersen en de gebruikelijke vertraging bij de doorberekening van de gestegen grondstofkost naar de markt in Turkije. Deze grondstofprijzen worden gedreven door de USD. Ten opzichte van vorig jaar daalde de TRY 19% in waarde ten opzichte van de USD. De geïmplementeerde prijsverhogingen in Turkije hebben ondertussen de brutomarge van de regio hersteld bij het begin van H2."

"De omzet evolueerde in lijn met onze verwachtingen. In Europa bevestigden de stabiele volumes in 2Q dat de groei tijdens het eerste kwart aal werd gedreven door de zachte winter, eerder dan een onderliggende verbetering van de activiteiten in de bouw. Volumes waren stabiel in België, Duitsland en Polen. In Rusland was de om zet stabiel in een dalende markt. UK, Spanje, Italië en de Tsjechische Republiek presteerden goed met een tweecijferige stijging." En verder: "Frankrijk blijft een zorg. We merken er een inkrimping van zowel de nieuwbouw- als de renovatiemarkt. Onze omzet in de US verbeterde door een duurzaam herstel van de huizenmarkt en verdere verbetering van het consumentenvertrouwen. Ook Turkije & Emerging Markets groeien verder door nieuwe klanten en het succes in Latijns-Amerika en India. De brutowinst en de EBITDA werden substantieel beïnvloed door de impact van de sterke EUR op de wisselkoersen en de gebruikelijke vertraging bij de doorberekening van de gestegen grondstofkost naar de markt in Turkije. Deze grondstofprijzen worden gedreven door de USD. Ten opzichte van vorig jaar daalde de TRY 19% in waarde ten opzichte van de USD. De geïmplementeerde prijsverhogingen in Turkije hebben ondertussen de brutomarge van de regio hersteld bij het begin van H2."