De detailhandelactiviteit van de groep, die voornamelijk gedragen wordt door de Colruyt-winkels, zag zijn omzet stijgen met 8,1% tot 4.260,6 miljoen euro.

Eind december 2010 bestond de food detailhandel uit 222 Colruyt-winkels, 70 OKay-winkels en 7 Bio-Planet-winkels in België en 52 geïntegreerde winkels (waarvan 45 Colruyt winkels) in Frankrijk. De Dreamland activiteit omvat 41 non-food winkels in België en Frankrijk.

De groothandel en foodservice activiteiten van de Groep Colruyt zagen hun omzet met 5,0% stijgen tot 947,4 miljoen euro. Deze stijging kan vooral toegewezen worden aan Spar Groothandel en Foodinvest.

De Franse foodservice activiteiten volgen verder het operationele integratieproces na het stopzetten van een belangrijk catering contract.

De detailhandelactiviteit van de groep, die voornamelijk gedragen wordt door de Colruyt-winkels, zag zijn omzet stijgen met 8,1% tot 4.260,6 miljoen euro. Eind december 2010 bestond de food detailhandel uit 222 Colruyt-winkels, 70 OKay-winkels en 7 Bio-Planet-winkels in België en 52 geïntegreerde winkels (waarvan 45 Colruyt winkels) in Frankrijk. De Dreamland activiteit omvat 41 non-food winkels in België en Frankrijk. De groothandel en foodservice activiteiten van de Groep Colruyt zagen hun omzet met 5,0% stijgen tot 947,4 miljoen euro. Deze stijging kan vooral toegewezen worden aan Spar Groothandel en Foodinvest. De Franse foodservice activiteiten volgen verder het operationele integratieproces na het stopzetten van een belangrijk catering contract.