De divisie Gas & Services maakte een omzet van iets meer dan €2,54 mrd bekend, of 4,2% minder op vergelijkbare basis. Er waren geografisch grote verschillen, zo zei het bedrijf in een toelichtin op de cijfers.

Bovendien waren er ook duidelijke verschillen tussen de cyclische en de minder cyclische activiteiten. Bij laatstgenoemde activiteiten was de terugval beduidend kleiner. Topman Benoît Potier zag een paar positieve trends op de markt, maar vindt het te vroeg om al van een trendommekeer te spreken.

De divisie Gas & Services maakte een omzet van iets meer dan €2,54 mrd bekend, of 4,2% minder op vergelijkbare basis. Er waren geografisch grote verschillen, zo zei het bedrijf in een toelichtin op de cijfers. Bovendien waren er ook duidelijke verschillen tussen de cyclische en de minder cyclische activiteiten. Bij laatstgenoemde activiteiten was de terugval beduidend kleiner. Topman Benoît Potier zag een paar positieve trends op de markt, maar vindt het te vroeg om al van een trendommekeer te spreken.