Ook al is deflatie nog steeds erg onwaarschijnlijk en raden de economen van volgens AXA Investment Management nu al meer dan een jaar behoedzaamheid aan, toch zouden de beleggers momenteel nog een beetje langer geduld moeten uitoefenen voor ze opnieuw risico nemen, zeker gezien de onzekere toekomst.

Allereerst lijkt het volgens AXA Investment Management nog steeds moeilijk om de omvang van de recessie duidelijk te bepalen en vooral of beleggers daarvan bewust zijn.

Bovendien blijft er nog veel onduidelijkheid over de snelheid en het soort herstel van de wereldeconomie.

Ook al is deflatie nog steeds erg onwaarschijnlijk en raden de economen van volgens AXA Investment Management nu al meer dan een jaar behoedzaamheid aan, toch zouden de beleggers momenteel nog een beetje langer geduld moeten uitoefenen voor ze opnieuw risico nemen, zeker gezien de onzekere toekomst. Allereerst lijkt het volgens AXA Investment Management nog steeds moeilijk om de omvang van de recessie duidelijk te bepalen en vooral of beleggers daarvan bewust zijn. Bovendien blijft er nog veel onduidelijkheid over de snelheid en het soort herstel van de wereldeconomie.