Toch is er nog altijd geen eensgezindheid over de manier waarop de huidige crisis in de eurozone moet worden aangepakt. Het Europees crisisfonds zal wel bijkomende steun van het Internationaal Monetair Fonds mogen rekenen.

Volgens commissaris Olli Rehn zal het IMF nog eens een halve euro voorzien voor elke euro die de Europese landen zelf in het fonds storten. De totale waarde van het fonds zou zodoende 750 miljard euro bedragen.

De Duitse minister Wolfgang Schaüble is van mening dat de Europese landen momenteel beter niet te veel redetwisten over het reddingsplan, gezien de relatieve rust die momenteel op de financiële markten heerst.

Toch is er nog altijd geen eensgezindheid over de manier waarop de huidige crisis in de eurozone moet worden aangepakt. Het Europees crisisfonds zal wel bijkomende steun van het Internationaal Monetair Fonds mogen rekenen. Volgens commissaris Olli Rehn zal het IMF nog eens een halve euro voorzien voor elke euro die de Europese landen zelf in het fonds storten. De totale waarde van het fonds zou zodoende 750 miljard euro bedragen. De Duitse minister Wolfgang Schaüble is van mening dat de Europese landen momenteel beter niet te veel redetwisten over het reddingsplan, gezien de relatieve rust die momenteel op de financiële markten heerst.