• Op dit ogenblik noteert de munt tegen de weerstand van de trendlijn van begin 2012. Een opwaartse doorbraak door deze weerstand kan een opportuniteit zijn voor dynamische beleggers.

• Als volgens Leleux het ganse patroon sinds 2002 bekijkt, lijkt het er meer en meer op dat de sterkte van de BRL slechts een tijdelijk fenomeen was en dat de munt gedoemd is om de komende jaren zwakker te presteren t.o.v. de euro.

Dit sluit in de komende kwartalen niet uit dat de munt nog een sterke koersprestatie kan neerzetten: een stijging tot 2,16 BRL is best mogelijk nu de groeilanden opnieuw in de gratie komen van internationale beleggers.

Maar de bewegingen zullen volatiel zijn en daarom adviseren we deze munt voor dynamische beleggers en voor een klein gewicht in de portefeuille (10%).

• Op dit ogenblik noteert de munt tegen de weerstand van de trendlijn van begin 2012. Een opwaartse doorbraak door deze weerstand kan een opportuniteit zijn voor dynamische beleggers. • Als volgens Leleux het ganse patroon sinds 2002 bekijkt, lijkt het er meer en meer op dat de sterkte van de BRL slechts een tijdelijk fenomeen was en dat de munt gedoemd is om de komende jaren zwakker te presteren t.o.v. de euro. Dit sluit in de komende kwartalen niet uit dat de munt nog een sterke koersprestatie kan neerzetten: een stijging tot 2,16 BRL is best mogelijk nu de groeilanden opnieuw in de gratie komen van internationale beleggers. Maar de bewegingen zullen volatiel zijn en daarom adviseren we deze munt voor dynamische beleggers en voor een klein gewicht in de portefeuille (10%).