Omega Pharma kon niet overtuigen met de omzetcijfers en wordt daar dan ook voor afgestraft. Anderzijds ligt ook Ackermans & van Haaren zwak op koers. KBC zet anderzijds de opmars verder.

Er is grote opluchting na de kapitaaloperatie bij KBC, zo merkt Fortis op. De bank zal de focus op de thuismarkten verhogen en de kosten nog sterker onder controle houden.

Bovendien zal ook het marktrisico afgebouwd worden. Dit alles heeft ondertussen geleid tot een forse opluchting en een dito koersherstel van het aandeel. Op basis van deze nieuwe gegevens zet Fortis KBC opnieuw op kopen.

Omega Pharma kon niet overtuigen met de omzetcijfers en wordt daar dan ook voor afgestraft. Anderzijds ligt ook Ackermans & van Haaren zwak op koers. KBC zet anderzijds de opmars verder. Er is grote opluchting na de kapitaaloperatie bij KBC, zo merkt Fortis op. De bank zal de focus op de thuismarkten verhogen en de kosten nog sterker onder controle houden. Bovendien zal ook het marktrisico afgebouwd worden. Dit alles heeft ondertussen geleid tot een forse opluchting en een dito koersherstel van het aandeel. Op basis van deze nieuwe gegevens zet Fortis KBC opnieuw op kopen.