Laboratoire de la Mer, met hoofdzetel in Saint-Malo, Frankrijk, ontwikkelt en vermarkt natuurlijke, veilige en doeltreffende OTC producten binnen de snelgroeiende markt voor 'problemen aan de luchtwegen'.

De producten zijn ondersteund door wetenschappelijke claims die zijn aangetoond in klinische studies. De Groep is wereldwijd actief in 50 landen dankzij meerdere distributiesamenwerkingen, ondermeer met Omega Pharma, die de producten verkoopt in de Benelux, Griekenland, Australië en Nieuw-Zeeland. Ze stellen momenteel 70 mensen tewerk.

Laboratoire de la Mer is een wereldleider in natuurlijke producten voor de verlichting van een verstopte neus (nasaal decongestivum). Hun portfolio omvat sterke merknamen met belangrijke marktposities, zoals Physiomer, het meest verkochte merk tegen verstopte neus in Europese apothekers; Hydrasense, de nummer 1 neusverzorging in Canada; Nasalmer, één van de topmerken in neusverzorging in Spanje en Portugal; en Audiclean, hét merk in oorverzorging in het VK en Australië.

Laboratoire de la Mer, met hoofdzetel in Saint-Malo, Frankrijk, ontwikkelt en vermarkt natuurlijke, veilige en doeltreffende OTC producten binnen de snelgroeiende markt voor 'problemen aan de luchtwegen'. De producten zijn ondersteund door wetenschappelijke claims die zijn aangetoond in klinische studies. De Groep is wereldwijd actief in 50 landen dankzij meerdere distributiesamenwerkingen, ondermeer met Omega Pharma, die de producten verkoopt in de Benelux, Griekenland, Australië en Nieuw-Zeeland. Ze stellen momenteel 70 mensen tewerk. Laboratoire de la Mer is een wereldleider in natuurlijke producten voor de verlichting van een verstopte neus (nasaal decongestivum). Hun portfolio omvat sterke merknamen met belangrijke marktposities, zoals Physiomer, het meest verkochte merk tegen verstopte neus in Europese apothekers; Hydrasense, de nummer 1 neusverzorging in Canada; Nasalmer, één van de topmerken in neusverzorging in Spanje en Portugal; en Audiclean, hét merk in oorverzorging in het VK en Australië.