De groeilanden (voornamelijk Rusland, Oekraïne, Polen) verrasten met een toename van 1%. De muntdevaluaties werden gecompenseerd door prijsverhogingen en ondanks de crisis vonden de producten van Bittner een schare trouwe afnemers.

De plannen voor productie en verkoop in Indië zijn volgens SG Private Banking voor de lange termijn belangrijk. In het eerste kwartaal kon men de algemene kosten met liefst 7 mln EUR drukken.

De controle van het werkkapitaal zal de balans verstevigen. Het aandeel is volgens SG Private Banking koopwaardig met een koersdoel van 28 EUR. Het aandeel is namelijk ondergewaardeerd. Indien Omega er in 2010 opnieuw in slaagt te groeien, is het koerspotentieel aanzienlijk.

De groeilanden (voornamelijk Rusland, Oekraïne, Polen) verrasten met een toename van 1%. De muntdevaluaties werden gecompenseerd door prijsverhogingen en ondanks de crisis vonden de producten van Bittner een schare trouwe afnemers. De plannen voor productie en verkoop in Indië zijn volgens SG Private Banking voor de lange termijn belangrijk. In het eerste kwartaal kon men de algemene kosten met liefst 7 mln EUR drukken. De controle van het werkkapitaal zal de balans verstevigen. Het aandeel is volgens SG Private Banking koopwaardig met een koersdoel van 28 EUR. Het aandeel is namelijk ondergewaardeerd. Indien Omega er in 2010 opnieuw in slaagt te groeien, is het koerspotentieel aanzienlijk.