Sommige beleggers houden het poeder droog in afwachting van de publicatie van de cijfers van Nokia vanmiddag. Deze kunnen richtinggevend voor de koersevolutie in de namiddag.

Een aantal vanmorgen bekendgemaakte bedrijfsresultaten waren niet zo goed. Zo staan de koersen van Dassault Systems en Remy Cointreau onder druk als gevolg van tegenvallend nieuws.

In Brussel boekt de BEL 20 eveneens een bescheiden winst, waarbij de BEL 20 de kaap van 1850 poogt te ronden. De financials doen het goed, terwijl Omega Pharma een voorschot mag nemen op beter dan verwachte omzetcijfers. Die worden vanavond na beurs bekendgemaakt.

Sommige beleggers houden het poeder droog in afwachting van de publicatie van de cijfers van Nokia vanmiddag. Deze kunnen richtinggevend voor de koersevolutie in de namiddag. Een aantal vanmorgen bekendgemaakte bedrijfsresultaten waren niet zo goed. Zo staan de koersen van Dassault Systems en Remy Cointreau onder druk als gevolg van tegenvallend nieuws. In Brussel boekt de BEL 20 eveneens een bescheiden winst, waarbij de BEL 20 de kaap van 1850 poogt te ronden. De financials doen het goed, terwijl Omega Pharma een voorschot mag nemen op beter dan verwachte omzetcijfers. Die worden vanavond na beurs bekendgemaakt.