Zoals vermeld in het persbericht van 27 mei 2011, maakt Omega Pharma geregeld strategische denkoefeningen waarbij een beursexit, die mogelijk georganiseerd zou worden in samenspraak met haar controlerende aandeelhouder Couckinvest, inderdaad één van de mogelijke scenario's is die verder onderzocht wordt.

Omega Pharma beklemtoont echter dat er geen enkele definitieve beslissing, inclusief wat betreft de potentiële financiering, aangaande dergelijk scenario is genomen. Er is geen zekerheid dat dit ooit effectief zal worden uitgevoerd.

Aangaande dit hypothetisch scenario, wordt momenteel een werkhypothese inzake biedprijs van 37 EUR gehanteerd, die dan ook lager ligt dan de bedragen die in de desbetreffende persartikels circuleren.

Deze werkhypothese moet nog gevalideerd worden in functie van de halfjaarresultaten (waarover op 4 augustus gecommuniceerd wordt), de volatiele macro-economische omstandigheden en de wettelijk vereiste beoordeling door een onafhankelijk expert.

Conform de geldende voorschriften zal Omega Pharma nader communiceren als en wanneer er zich in deze context nieuwe, relevante elementen voordoen.

Zoals vermeld in het persbericht van 27 mei 2011, maakt Omega Pharma geregeld strategische denkoefeningen waarbij een beursexit, die mogelijk georganiseerd zou worden in samenspraak met haar controlerende aandeelhouder Couckinvest, inderdaad één van de mogelijke scenario's is die verder onderzocht wordt. Omega Pharma beklemtoont echter dat er geen enkele definitieve beslissing, inclusief wat betreft de potentiële financiering, aangaande dergelijk scenario is genomen. Er is geen zekerheid dat dit ooit effectief zal worden uitgevoerd. Aangaande dit hypothetisch scenario, wordt momenteel een werkhypothese inzake biedprijs van 37 EUR gehanteerd, die dan ook lager ligt dan de bedragen die in de desbetreffende persartikels circuleren. Deze werkhypothese moet nog gevalideerd worden in functie van de halfjaarresultaten (waarover op 4 augustus gecommuniceerd wordt), de volatiele macro-economische omstandigheden en de wettelijk vereiste beoordeling door een onafhankelijk expert. Conform de geldende voorschriften zal Omega Pharma nader communiceren als en wanneer er zich in deze context nieuwe, relevante elementen voordoen.