Ook de meeste Belgische bedrijven hebben inmiddels de jaarcijfers bekendgemaakt. We bevinden ons nu in de tweede helft van maart, zodat het eerste kwartaal er bijna opzit. Binnenkort mogen we dus uitkijken naar nieuwe kwartaalcijfers.

De financiële sector heeft gedurende de hele sessie het voortouw genomen, waarbij onder andere ook Fortis een goede beurt maakte. Blijkbaar verwachten de beleggers dat de overeenkomst met BNP Paribas ditmaal goedgekeurd zal worden.

Enkele aandelen hadden opnieuw met verkoopdruk af te rekenen. Dat was onder meer het geval met Omega Pharma, dat vooral in de tweede helft van de sessie moest wijken. Bekaert en AB-InBev zaten eveneens in het verliezende kamp.

Ook de meeste Belgische bedrijven hebben inmiddels de jaarcijfers bekendgemaakt. We bevinden ons nu in de tweede helft van maart, zodat het eerste kwartaal er bijna opzit. Binnenkort mogen we dus uitkijken naar nieuwe kwartaalcijfers. De financiële sector heeft gedurende de hele sessie het voortouw genomen, waarbij onder andere ook Fortis een goede beurt maakte. Blijkbaar verwachten de beleggers dat de overeenkomst met BNP Paribas ditmaal goedgekeurd zal worden. Enkele aandelen hadden opnieuw met verkoopdruk af te rekenen. Dat was onder meer het geval met Omega Pharma, dat vooral in de tweede helft van de sessie moest wijken. Bekaert en AB-InBev zaten eveneens in het verliezende kamp.