Dankzij de sterke macro-economische data en meer activiteit op het gebied van fusies en overnames durven beleggers volgens ABN Amro meer risico te nemen. De zorgen over dreiging van escalatie van het conflict en Syrië drukken echter het sentiment. Amerikaanse aandelen hebben hun winsten dientengevolge ingeleverd, terwijl olie en goud in waarde stegen.

Duits en Amerikaans schatkistpapier leidt onder de opgelopen verwachting dat de Fed de geldkraan een stukje dicht zal draaien. Ondanks de risico's die dat en Syrië met zich meebrengen denken de analisten van ABN Amro dat de wereldeconomie de komende maanden een tandje bijschakelt.

Dankzij de sterke macro-economische data en meer activiteit op het gebied van fusies en overnames durven beleggers volgens ABN Amro meer risico te nemen. De zorgen over dreiging van escalatie van het conflict en Syrië drukken echter het sentiment. Amerikaanse aandelen hebben hun winsten dientengevolge ingeleverd, terwijl olie en goud in waarde stegen. Duits en Amerikaans schatkistpapier leidt onder de opgelopen verwachting dat de Fed de geldkraan een stukje dicht zal draaien. Ondanks de risico's die dat en Syrië met zich meebrengen denken de analisten van ABN Amro dat de wereldeconomie de komende maanden een tandje bijschakelt.