Morgen maakt het Energy Department nieuwe voorraadcijfers bekend, maar algemeen wordt verwacht dat de benzinevoorraden voor de achtste week op rij zijn gestegen.

Vanmorgen in de electronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore kostte een vat ruwe olie 91,47 dollar, of 9 dollarcent meer dan het slotniveau van gisterenavond.

Gisteren werd crude in New York 16 dollarcent goedkoper op 91,38 dollar, wat het laagste niveau was sinds 11 januari. Op jaarbasis is de olieprijs echter nog steeds met 16% gestegen.

Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, wijst er op dat de olievoorraden in de Verenigde Staten zich nog steeds boven het vijfjaars gemiddelde bevinden.

Morgen maakt het Energy Department nieuwe voorraadcijfers bekend, maar algemeen wordt verwacht dat de benzinevoorraden voor de achtste week op rij zijn gestegen. Vanmorgen in de electronische handel van de New York Mercantile Exchange in Singapore kostte een vat ruwe olie 91,47 dollar, of 9 dollarcent meer dan het slotniveau van gisterenavond. Gisteren werd crude in New York 16 dollarcent goedkoper op 91,38 dollar, wat het laagste niveau was sinds 11 januari. Op jaarbasis is de olieprijs echter nog steeds met 16% gestegen. Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, wijst er op dat de olievoorraden in de Verenigde Staten zich nog steeds boven het vijfjaars gemiddelde bevinden.