Veel koersen zijn met 10 tot 20% gedaald, wat betekent dat we ons weer op aantrekkelijke koopniveaus bevinden. De situatie is helemaal anders dan in 1990, vlak voor het uitbreken van de Golfoorlog.

Vanaf de huidige koersniveaus lijkt het baisse-potentieel voor de meeste aandelen beperkt. De voorkeur van Cramer gaat dan ook uit naar aandelen die al rake klappen hebben gekregen.

Het meeste risico ligt nu bij die aandelen die in de voorbije correctie relatief goed wisten stand te houden. Eén van de favoriete aandelen van Jim Cramer is momenteel Freeport McMoran.

Veel koersen zijn met 10 tot 20% gedaald, wat betekent dat we ons weer op aantrekkelijke koopniveaus bevinden. De situatie is helemaal anders dan in 1990, vlak voor het uitbreken van de Golfoorlog. Vanaf de huidige koersniveaus lijkt het baisse-potentieel voor de meeste aandelen beperkt. De voorkeur van Cramer gaat dan ook uit naar aandelen die al rake klappen hebben gekregen. Het meeste risico ligt nu bij die aandelen die in de voorbije correctie relatief goed wisten stand te houden. Eén van de favoriete aandelen van Jim Cramer is momenteel Freeport McMoran.