Volgens Fadel Gheit van Oppenheimer is dat niet het geval, integendeel zelfs. De olieprijs zit in een zeepbel die vroeg of laat zal ontploffen. Gheit houdt rekening met een correctie van 20 tot 30% in de olieprijs wanneer de risicopremie op de markt zal afnemen.

Dat kan gebeuren wanneer er een definitieve oplossing is gevonden voor het Iraans nucleair probleem. Gheit vraagt zich zelfs niet meer af of er een zeepbel is gegroeid in de oliemarkt. Hij is daar zeker van, het enige punt is wanneer ze zal imploderen en hoe ver de olieprijs kan terugvallen.

Volgens Fadel Gheit van Oppenheimer is dat niet het geval, integendeel zelfs. De olieprijs zit in een zeepbel die vroeg of laat zal ontploffen. Gheit houdt rekening met een correctie van 20 tot 30% in de olieprijs wanneer de risicopremie op de markt zal afnemen. Dat kan gebeuren wanneer er een definitieve oplossing is gevonden voor het Iraans nucleair probleem. Gheit vraagt zich zelfs niet meer af of er een zeepbel is gegroeid in de oliemarkt. Hij is daar zeker van, het enige punt is wanneer ze zal imploderen en hoe ver de olieprijs kan terugvallen.