Euro houdt stand boven 1,375 dollar

Op de valutamarkten blijft de euro goed standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3779 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,485%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1334 dollar betaald, of bijna 10 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,375 dollar Op de valutamarkten blijft de euro goed standhouden, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3779 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,485%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs opnieuw lager, olieprijs krijgt steeds meer klappen Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1334 dollar betaald, of bijna 10 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97 dollar betaald of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van dinsdagavond.