Op de grondstoffenmarkten is er nog steeds van alles aan de hand. De goudprijs glijdt steeds dieper weg en heeft alle moeite van de wereld om stand te houden boven het psychologisch belangrijke niveau van 1280 dollar per troy ounce. Daaronder kan het baisse-potentieel nog aanzienlijk zijn.

De omgekeerde beweging vindt echter plaats op de oliemarkt, een vat ruwe olie wordt steeds duurder. Evenmin als de correctie van de voorbije weken te verklaren viel, valt er een touw vast te knopen aan het feit waarom een vat ruwe olie nu weer duurder is geworden.

Op de grondstoffenmarkten is er nog steeds van alles aan de hand. De goudprijs glijdt steeds dieper weg en heeft alle moeite van de wereld om stand te houden boven het psychologisch belangrijke niveau van 1280 dollar per troy ounce. Daaronder kan het baisse-potentieel nog aanzienlijk zijn. De omgekeerde beweging vindt echter plaats op de oliemarkt, een vat ruwe olie wordt steeds duurder. Evenmin als de correctie van de voorbije weken te verklaren viel, valt er een touw vast te knopen aan het feit waarom een vat ruwe olie nu weer duurder is geworden.