In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen 112,38 dollar voor een vat ruwe olie (US Crude) betaald, of 48 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren.

Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, is van mening dat de olievoorraden kunnen blijven stijgen, wat de prijs verder onder druk kan zetten. Deze maand is de olieprijs met 5,40% gestegen, het was al de achtste maand op rij dat olie duurder werd. Voor Brent werd vanmorgen 124,50 dollar betaald.

In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen 112,38 dollar voor een vat ruwe olie (US Crude) betaald, of 48 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren. Jonathan Barratt, managing director bij Commodity Broking Services Pty in Sidney, is van mening dat de olievoorraden kunnen blijven stijgen, wat de prijs verder onder druk kan zetten. Deze maand is de olieprijs met 5,40% gestegen, het was al de achtste maand op rij dat olie duurder werd. Voor Brent werd vanmorgen 124,50 dollar betaald.