Ook in andere landen in de regio Asia Pacific blijft het bijzonder onrustig. Ook in Saoedi-Arabië zijn er protestmanifestaties gepland. Op 11 maart gaan de Saoedi's betogen voor meer hervormingen.

Vanmorgen kostte een vat ruwe olie in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 97,46 dollar, of een stijging met ongeveer een halve dollar ten opzichte van het slotniveau van gisteren.

Anthony Nunan, assistant general manager risk management bij Mitsubishi Corp. in Tokio, is van mening dat in de huidige omstandigheden de kansen op een stijging van de olieprijs veel groter zijn dan die op een daling.

Ook in andere landen in de regio Asia Pacific blijft het bijzonder onrustig. Ook in Saoedi-Arabië zijn er protestmanifestaties gepland. Op 11 maart gaan de Saoedi's betogen voor meer hervormingen. Vanmorgen kostte een vat ruwe olie in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 97,46 dollar, of een stijging met ongeveer een halve dollar ten opzichte van het slotniveau van gisteren. Anthony Nunan, assistant general manager risk management bij Mitsubishi Corp. in Tokio, is van mening dat in de huidige omstandigheden de kansen op een stijging van de olieprijs veel groter zijn dan die op een daling.