Dat is 69 dollarcent of 0,90% minder dan het slotniveau van afgelopen vrijdag in New York. De lagere olieprijs houdt ongetwijfeld verband met het herstel van de dollarkoers op de valutamarkten.

Ben Westmore, minerals and energy econoom bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat de dollar in de komende dagen de olieprijs zal blijven domineren.

Het Commerce Department maakt morgen in de VS de cijfers over de bouw van nieuwe huizen bekend. Algemeen wordt verwacht dat er aan 580.000 huizen wordt gewerkt, of een daling met 3% sinds augustus. Het cijfer kan belangrijke worden voor de evolutie van de dollarkoers.

Dat is 69 dollarcent of 0,90% minder dan het slotniveau van afgelopen vrijdag in New York. De lagere olieprijs houdt ongetwijfeld verband met het herstel van de dollarkoers op de valutamarkten. Ben Westmore, minerals and energy econoom bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat de dollar in de komende dagen de olieprijs zal blijven domineren. Het Commerce Department maakt morgen in de VS de cijfers over de bouw van nieuwe huizen bekend. Algemeen wordt verwacht dat er aan 580.000 huizen wordt gewerkt, of een daling met 3% sinds augustus. Het cijfer kan belangrijke worden voor de evolutie van de dollarkoers.