Voor een vat ruwe olie werd in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 111,19 dollar betaald, of 89 dollarcent meer dan het slotniveau van gisterenavond in New York.

Ben Westmore, minerals and energy economist bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat het Midden-Oosten de doorslaggevende factor op de oliemarkt blijft.

Voor een vat Brent werd vanmorgen 123,50 dollar betaald, of 37 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren. De spread tussen US Crude en Brent is inmiddels opgelopen tot 12,37 dollar.

Voor een vat ruwe olie werd in de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange 111,19 dollar betaald, of 89 dollarcent meer dan het slotniveau van gisterenavond in New York. Ben Westmore, minerals and energy economist bij National Australia Bank Ltd. in Melbourne, is van mening dat het Midden-Oosten de doorslaggevende factor op de oliemarkt blijft. Voor een vat Brent werd vanmorgen 123,50 dollar betaald, of 37 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren. De spread tussen US Crude en Brent is inmiddels opgelopen tot 12,37 dollar.