De Reuters/Jefferies Commodity Index (CRB) steunt op een meerjarige stijgende trendlijn, maar op de korte termijn begint het technisch beeld te verzwakken. Er tekent zich een sinds de bodem in november een (H)oofd(S)chouderpatroon af binnen een driehoekspatroon.

De weerstandgrens rond $ 900 in de goudprijs is anderzijds nog steeds niet genomen. Pas bij een koersuitbraak op slotkoersbasis boven $ 931 treedt volgens Theodoor Gilissen Bankiers een lange termijn koopsignaal op. Een weerstand is een weerstand totdat deze breekt.

De Reuters/Jefferies Commodity Index (CRB) steunt op een meerjarige stijgende trendlijn, maar op de korte termijn begint het technisch beeld te verzwakken. Er tekent zich een sinds de bodem in november een (H)oofd(S)chouderpatroon af binnen een driehoekspatroon.De weerstandgrens rond $ 900 in de goudprijs is anderzijds nog steeds niet genomen. Pas bij een koersuitbraak op slotkoersbasis boven $ 931 treedt volgens Theodoor Gilissen Bankiers een lange termijn koopsignaal op. Een weerstand is een weerstand totdat deze breekt.