Dat blijkt uit de evolutie van de Standard & Poor's GSCI Spot Index, die voor de tweede dag op rij een stijging liet optekenen. Het herstel van deze index had vooral te maken met het herstel van de olieprijs.

De Standard & Poor's GSCI Spot Index steeg met 0,30%, waarmee de index al voor de tweede dag op rij hoger mocht gaan. De eerder deze week geleden verliezen werden echter nog niet opgehaald.

Voor een vat Brent werd op de ICE Futures Europe Exchange nog altijd iets meer dan 110 dollar betaald. West Texas Intermediate stabiliseerde vanmorgen anderzijds rond 98 dollar.

Dat blijkt uit de evolutie van de Standard & Poor's GSCI Spot Index, die voor de tweede dag op rij een stijging liet optekenen. Het herstel van deze index had vooral te maken met het herstel van de olieprijs. De Standard & Poor's GSCI Spot Index steeg met 0,30%, waarmee de index al voor de tweede dag op rij hoger mocht gaan. De eerder deze week geleden verliezen werden echter nog niet opgehaald. Voor een vat Brent werd op de ICE Futures Europe Exchange nog altijd iets meer dan 110 dollar betaald. West Texas Intermediate stabiliseerde vanmorgen anderzijds rond 98 dollar.