Bovendien wordt verwacht dat de voorrraden in de Verenigde Staten vorige week opnieuw zijn gedaald. De olieprijs steeg vanmorgen met 0,50%, als de Dollar Index het laagste niveau sinds januari bereikte.

In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd in Singapore 82,09 dollar voor een vat ruwe olie betaald. Gisteren daalde de olieprijs nog met 0,70% tot 81,67 dollar.

Ken Hasegawa, commodity derivative sales manager bij Newedge Group in Tokio, is van mening dat een olieprijs van ongeveer 80 dollar per vat voor de olieproducerende landen een aanvaardbaar niveau is.

Bovendien wordt verwacht dat de voorrraden in de Verenigde Staten vorige week opnieuw zijn gedaald. De olieprijs steeg vanmorgen met 0,50%, als de Dollar Index het laagste niveau sinds januari bereikte. In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd in Singapore 82,09 dollar voor een vat ruwe olie betaald. Gisteren daalde de olieprijs nog met 0,70% tot 81,67 dollar. Ken Hasegawa, commodity derivative sales manager bij Newedge Group in Tokio, is van mening dat een olieprijs van ongeveer 80 dollar per vat voor de olieproducerende landen een aanvaardbaar niveau is.