Het goede nieuws komt van de oliemarkt, waar de olieprijs na de terugval van de afgelopen dagen lijkt te stabiliseren. Maar de beleggers houden uiteraard de economische situatie van dichtbij in de gaten.

Het stopzetten van quantative easing in de Verenigde Staten tegen de herfst betekent volgens professor Stefan Duchateau op het eerste zicht slecht nieuws voor de Amerikaanse aandelenmarken, maar ook dat zal meevallen.

Vandaar dat de overwogen positie in Amerikaanse aandelen behouden blijft, zonder wisselkoersindekking maar dat hij geen enkele positie in Amerikaanse lange termijnobligaties aanhoudt. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.

Het goede nieuws komt van de oliemarkt, waar de olieprijs na de terugval van de afgelopen dagen lijkt te stabiliseren. Maar de beleggers houden uiteraard de economische situatie van dichtbij in de gaten. Het stopzetten van quantative easing in de Verenigde Staten tegen de herfst betekent volgens professor Stefan Duchateau op het eerste zicht slecht nieuws voor de Amerikaanse aandelenmarken, maar ook dat zal meevallen. Vandaar dat de overwogen positie in Amerikaanse aandelen behouden blijft, zonder wisselkoersindekking maar dat hij geen enkele positie in Amerikaanse lange termijnobligaties aanhoudt. Meer nieuws van Stefan Duchateau op http://blog.argenta.be/author/duste/.