In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen in Singapore 87,22 dollar voor een vat crude betaald, of 73 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren.

Op de New York Mercantile Exchange werd een vat olie gisteren al fors duurder. Het is al de vijfde dag op rij dat de olieprijs stijgt, om vanmorgen het hoogste niveau sinds 9 oktober te bereiken.

De futures op crude zijn dit jaar al met 9,80% gestegen. De recente rally is de sterkste sinds april van dit jaar, toen de olieprijs ook al een forse opwaartse beweging maakte.

In de elektronische handel van de New York Mercantile Exchange werd vanmorgen in Singapore 87,22 dollar voor een vat crude betaald, of 73 dollarcent meer dan het slotniveau van gisteren. Op de New York Mercantile Exchange werd een vat olie gisteren al fors duurder. Het is al de vijfde dag op rij dat de olieprijs stijgt, om vanmorgen het hoogste niveau sinds 9 oktober te bereiken. De futures op crude zijn dit jaar al met 9,80% gestegen. De recente rally is de sterkste sinds april van dit jaar, toen de olieprijs ook al een forse opwaartse beweging maakte.