Euro valt terug onder 1,36 dollar

Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3592 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,995%, of zowat ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs gaat zwaar onderuit, olieprijs levert weerwerk

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1236 dollar betaald, of bijna 1% meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd nog ruim 94 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro valt terug onder 1,36 dollar Op de valutamarkten moest de euro weer terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3592 dollar betaald, of een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,995%, of zowat ruim een kwart procent meer dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs gaat zwaar onderuit, olieprijs levert weerwerk Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1236 dollar betaald, of bijna 1% meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd opnieuw duurder, voor een vat ruwe olie werd nog ruim 94 dollar betaald of bijna anderhalf procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.