Alyeska Pipeline Serviceh heeft de herstellingen aan de Trans Alaska Pipeline System succesvol kunnen uitvoeren. De pijplijn werd op 8 januari vanwege een lek gesloten.

In electronische handel van de New York Mercantile Exchange werd voor een vat ruwe olie vanmorgen in Singapore 91,18 dollar betaald, of 36 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren.

Mark Pervan, head of commodity research bij Australia & New Zealand Banking Group, wijst er op dat een gisteren gepubliceerd OPEC-rapport stelt dat er voldoende olie op de markt is.

Alyeska Pipeline Serviceh heeft de herstellingen aan de Trans Alaska Pipeline System succesvol kunnen uitvoeren. De pijplijn werd op 8 januari vanwege een lek gesloten. In electronische handel van de New York Mercantile Exchange werd voor een vat ruwe olie vanmorgen in Singapore 91,18 dollar betaald, of 36 dollarcent minder dan het slotniveau van gisteren. Mark Pervan, head of commodity research bij Australia & New Zealand Banking Group, wijst er op dat een gisteren gepubliceerd OPEC-rapport stelt dat er voldoende olie op de markt is.