De belangrijkste gebeurtenis van de dag is de daling van de olieprijs. Een vat crude is ruim anderhalf procent duurder geworden en kost nu nog iets meer dan 92 dollar. Het is niet helemaal duidelijk welke katalysator de olieprijs nogmaals lager duurt. In ieder geval is het Iran-effect uitgewerkt.

Mogelijk is er het gegeven dat het morgen Thanksgiving Day is in de Verenigde Staten, traditioneel het drukste reisseizoen. Veel Amerikanen nemen dan de wagen of het vliegtuig, maar dit jaar zitten de weersomstandigheden niet mee. De sneeuw dreigt veel kandidaat-reizigers thuis te houden.

De belangrijkste gebeurtenis van de dag is de daling van de olieprijs. Een vat crude is ruim anderhalf procent duurder geworden en kost nu nog iets meer dan 92 dollar. Het is niet helemaal duidelijk welke katalysator de olieprijs nogmaals lager duurt. In ieder geval is het Iran-effect uitgewerkt. Mogelijk is er het gegeven dat het morgen Thanksgiving Day is in de Verenigde Staten, traditioneel het drukste reisseizoen. Veel Amerikanen nemen dan de wagen of het vliegtuig, maar dit jaar zitten de weersomstandigheden niet mee. De sneeuw dreigt veel kandidaat-reizigers thuis te houden.