In de VS zelfs wordt er vandaag vanwege Labor Day niet gehandeld, maar de handelaren verwachten dat de benzineprijzen in de komende dagen verder gaan dalen.

Voor een vat ruwe olie werd vanmorgen iets meer dan 74 dollar betaald in de electronische handel van de New York Mercantile Exchange. Die New York Mercantile Exchange zal vandaag overigens gesloten blijven.

Serene Lim, commodity analyst at Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Singapore, verwacht dat de daling van de vraag naar benzine automatisch op de olieprijs gaat wegen.

In de VS zelfs wordt er vandaag vanwege Labor Day niet gehandeld, maar de handelaren verwachten dat de benzineprijzen in de komende dagen verder gaan dalen. Voor een vat ruwe olie werd vanmorgen iets meer dan 74 dollar betaald in de electronische handel van de New York Mercantile Exchange. Die New York Mercantile Exchange zal vandaag overigens gesloten blijven. Serene Lim, commodity analyst at Australia & New Zealand Banking Group Ltd. in Singapore, verwacht dat de daling van de vraag naar benzine automatisch op de olieprijs gaat wegen.