Cameron Hanover verwacht dat de prijs voor een vat ruwe olie gaat terugvallen onder het niveau van 70 dollar per vat, tenzij we plots een forse beweging naar omhoog zouden krijgen.

Peter Beutel, topman van Cameron Hanover, is van mening dat één sterke dag kan volstaan om het plaatje voor de olieprijs weer positief te maken. Momenteel ligt er een sterke weerstand rond 77 dollar.

Daar bevindt zich het 200-daags gewogen gemiddelde. Een doorbraak boven dat niveau kan nieuw hausse-potentieel blootleggen. Blijft zo'n doorbraak uit, dan moet er onvermijdelijk een dalingsfase gaan komen.

Cameron Hanover verwacht dat de prijs voor een vat ruwe olie gaat terugvallen onder het niveau van 70 dollar per vat, tenzij we plots een forse beweging naar omhoog zouden krijgen. Peter Beutel, topman van Cameron Hanover, is van mening dat één sterke dag kan volstaan om het plaatje voor de olieprijs weer positief te maken. Momenteel ligt er een sterke weerstand rond 77 dollar. Daar bevindt zich het 200-daags gewogen gemiddelde. Een doorbraak boven dat niveau kan nieuw hausse-potentieel blootleggen. Blijft zo'n doorbraak uit, dan moet er onvermijdelijk een dalingsfase gaan komen.