De 80-jarige Wien is namelijk iemand met veel ervaring op Wall Street. Hij durft bovendien zijn nek ver uit te steken, met soms gedurfde voorspellingen die niet altijd realiteit worden. Zijn voorspellingen over de afgelopen 10 jaar waren inderdaad meestal verkeerd, ongeveer een kwart er van klopten.

Opvallend is dat Wien dit jaar gelooft dat de olieprijs door het dak zal vliegen, hij voorspelt een prijs van een vat West Texas Intermediate van 110 dollar voor het einde van dit jaar. Dat is ongeveer 15% boven het huidige niveau, hoofdzakelijk als gevolg van het aantrekken van de wereldeconomie.

De 80-jarige Wien is namelijk iemand met veel ervaring op Wall Street. Hij durft bovendien zijn nek ver uit te steken, met soms gedurfde voorspellingen die niet altijd realiteit worden. Zijn voorspellingen over de afgelopen 10 jaar waren inderdaad meestal verkeerd, ongeveer een kwart er van klopten. Opvallend is dat Wien dit jaar gelooft dat de olieprijs door het dak zal vliegen, hij voorspelt een prijs van een vat West Texas Intermediate van 110 dollar voor het einde van dit jaar. Dat is ongeveer 15% boven het huidige niveau, hoofdzakelijk als gevolg van het aantrekken van de wereldeconomie.