Toen vreesde de wereld dat er niet genoeg olie ging zijn omdat de Chinese vraag zo groot was. Er werden koersdoelen van 300 dollar geformuleerd. We weten hoe het in 2008 afgelopen is !

Dit brengt ons bij vandaag, aldus Leleux. De trend is nog steeds stijgend en op dit ogenblik is het beter "long" (koper) olie dan "short" (verkoper) te zijn.

Een mogelijk "dubbele top" scenario in de buurt van 150 dollar is mogelijk zolang olie boven 100 -104 dollar blijft. M.a.w. zolang olie boven zijn stijgende trendlijn blijft.

Toen vreesde de wereld dat er niet genoeg olie ging zijn omdat de Chinese vraag zo groot was. Er werden koersdoelen van 300 dollar geformuleerd. We weten hoe het in 2008 afgelopen is ! Dit brengt ons bij vandaag, aldus Leleux. De trend is nog steeds stijgend en op dit ogenblik is het beter "long" (koper) olie dan "short" (verkoper) te zijn. Een mogelijk "dubbele top" scenario in de buurt van 150 dollar is mogelijk zolang olie boven 100 -104 dollar blijft. M.a.w. zolang olie boven zijn stijgende trendlijn blijft.