John Kilduff, partner bij hedge fund Again Capital LLC, is van mening dat de dollar opnieuw kan gaan dalen wanneer er een oplossing komt voor de Europese begrotingscrisis.

Een verzwakking van de dollarkoers kan de olieprijs opnieuw hoger sturen. Op 16 november bereikte de euro een dieptepunt op 1,3448 dollar en dat was een laagtepunt sinds 16 september.

De olieprijs leek even terug te vallen richting 80 dollar, maar heeft zich onderweg herpakt. Anderzijds werd wel de opmars richting het niveau van 90 dollar eens te meer onderbroken.

John Kilduff, partner bij hedge fund Again Capital LLC, is van mening dat de dollar opnieuw kan gaan dalen wanneer er een oplossing komt voor de Europese begrotingscrisis. Een verzwakking van de dollarkoers kan de olieprijs opnieuw hoger sturen. Op 16 november bereikte de euro een dieptepunt op 1,3448 dollar en dat was een laagtepunt sinds 16 september. De olieprijs leek even terug te vallen richting 80 dollar, maar heeft zich onderweg herpakt. Anderzijds werd wel de opmars richting het niveau van 90 dollar eens te meer onderbroken.