Rich Ilczyszyn van iiTrader is van mening dat de olieprijs nu maar één richting kan inslaan: naar omlaag. De prijs voor een vat West Texas Intermediate is teruggevallen tot onder het niveau van 92 dollar en daar werd volgens deze handelaar een technisch verkoopsignaal gegeven.

In eerste instantie lijkt nu een verdere terugval richting 90 dollar waarschijnlijk, maar daaronder kan er nog een aanzienlijk baisse-potentieel aanwezig zijn.

Er zijn verschillende trendlijnen gebroken, terwijl op de chart de hoogtepunten onder de vorige hoogtepunten komen te liggen. Dat geeft aan dat de trend dalend is geworden.

Rich Ilczyszyn van iiTrader is van mening dat de olieprijs nu maar één richting kan inslaan: naar omlaag. De prijs voor een vat West Texas Intermediate is teruggevallen tot onder het niveau van 92 dollar en daar werd volgens deze handelaar een technisch verkoopsignaal gegeven. In eerste instantie lijkt nu een verdere terugval richting 90 dollar waarschijnlijk, maar daaronder kan er nog een aanzienlijk baisse-potentieel aanwezig zijn. Er zijn verschillende trendlijnen gebroken, terwijl op de chart de hoogtepunten onder de vorige hoogtepunten komen te liggen. Dat geeft aan dat de trend dalend is geworden.