Dat belooft weinig goeds voor de werkloosheidscijfers voor de maand augustus die binnen twee weken worden bekendgemaakt. Daarnaast vielen ook de activiteiten in de verwerkende industrie in de regio Philadelphia tegen.

De vrees neemt zodoende toe dat de vraag naar olie lager dan verwacht gaat uitvallen. Vanmorgen kostte een vat ruwe olie in de elektronische handel in Singapore 74,45 dollar, of 2 dollarcent meer dan het slotniveau van gisterenavond in New York.

Jonathan Barratt, oliehandelaar bij Commodity Broking Services in Sydney, is van mening dat het algemeen sentiment op de oliemarkt negatief blijft. Hij sluit een verdere daling richting 68 tot 70 dollar niet uit.

Dat belooft weinig goeds voor de werkloosheidscijfers voor de maand augustus die binnen twee weken worden bekendgemaakt. Daarnaast vielen ook de activiteiten in de verwerkende industrie in de regio Philadelphia tegen. De vrees neemt zodoende toe dat de vraag naar olie lager dan verwacht gaat uitvallen. Vanmorgen kostte een vat ruwe olie in de elektronische handel in Singapore 74,45 dollar, of 2 dollarcent meer dan het slotniveau van gisterenavond in New York. Jonathan Barratt, oliehandelaar bij Commodity Broking Services in Sydney, is van mening dat het algemeen sentiment op de oliemarkt negatief blijft. Hij sluit een verdere daling richting 68 tot 70 dollar niet uit.