Doll maakt zich dus in het geheel niet ongerust over een verder uit de hand lopen van de toestand in de regio. We bevinden ons volgens hem nu in het oog van de storm, maar die storm gaat eerder vroeg dan laat liggen.

Doll merkt terecht op dat de olieprijs niet is gestegen als gevolg van een onderbreking in de aanvoer van ruwe olie, maar wel als gevolg van vrees voor een escalatie van de crisis.

Zodra de olieprijs weer naar omlaag gaat, is hij weer koper van cyclische sectoren. Op zijn lijstje met koopwaardige aandelen staan onder andere Alcoa, Applied Materials en Comcast.

Doll maakt zich dus in het geheel niet ongerust over een verder uit de hand lopen van de toestand in de regio. We bevinden ons volgens hem nu in het oog van de storm, maar die storm gaat eerder vroeg dan laat liggen. Doll merkt terecht op dat de olieprijs niet is gestegen als gevolg van een onderbreking in de aanvoer van ruwe olie, maar wel als gevolg van vrees voor een escalatie van de crisis. Zodra de olieprijs weer naar omlaag gaat, is hij weer koper van cyclische sectoren. Op zijn lijstje met koopwaardige aandelen staan onder andere Alcoa, Applied Materials en Comcast.