Logisch gevolg is dat zowel olie als aardgas opnieuw duurder gaan worden. Jim Rogers waarschuwt echter dat we ons geen illusies hoeven te maken: kernenergie zal niet verdwijnen.

Schoorvoetend zullen de nationale regeringen opnieuw de bouw van kerncentrales gaan voorstellen, om de simpele reden dat er momenteel geen alternatieven voorhanden zijn.

Rogers, die samen met George Soros het Quantum Fund, oprichtte, is van mening dat er pas kan afgestapt worden van kernenergie wanneer er een valabel alternatief beschikbaar is.

Logisch gevolg is dat zowel olie als aardgas opnieuw duurder gaan worden. Jim Rogers waarschuwt echter dat we ons geen illusies hoeven te maken: kernenergie zal niet verdwijnen. Schoorvoetend zullen de nationale regeringen opnieuw de bouw van kerncentrales gaan voorstellen, om de simpele reden dat er momenteel geen alternatieven voorhanden zijn. Rogers, die samen met George Soros het Quantum Fund, oprichtte, is van mening dat er pas kan afgestapt worden van kernenergie wanneer er een valabel alternatief beschikbaar is.